HABERLER

Su kuyunuzun sıra numarasını bilmiyorsanız öğrenmek için tıklayın!

  • 23-Alim Esmaül Hüsna Su Kuyumuz Açıldı!

    23-Alim Esmaül Hüsna Su Kuyumuz Açıldı!

    Esmaül Hüsna Su Kuyuları Projemizin 23-Alim isimli su kuyusu açıldı. Tüm hayır severlerimizden Allah razı olsun! Hayır Severlerimiz Su Kuyusuna ait tüm video ve fotoğrafları tıklayıp görüntüleyin: https://www.icloud.com/sharedalbum/#B0dGf693ZHi84F6 Siz de Esmaül Hüsna Su Kuyuları Projemize Bağışta Bulunun, Su Gibi Aziz Bir Kul Olun!


  • Rahmanın İltifatına Nail Olmak Ne Güzel!

    Rahmanın İltifatına Nail Olmak Ne Güzel!

    Daha bir ay olmadan, Rahman olan Allahın iltifatına nail olabilmek için başlattığım Esmaül Hüsna Su Kuyuları projemle, susuz diyarlara onlarca su kuyusunun açılmasına, yüzlerce kişinin arınmasına vesile olduğum için, Rahmanın iltifatına (İltifat-ı Rahman) kullarının dillerinden dökülen nice sevgi dolu sözleri işitmekle nail oldum Elhamdülillah! Şimdi de Rahmanı hakkıyla tanımak, onun iltifatına nail olmak için Besmele-i…


  • 24-Fettah Esmaül Hüsna Su Kuyumuz Açıldı!

    24-Fettah Esmaül Hüsna Su Kuyumuz Açıldı!

    Esmaül Hüsna Su Kuyuları Projemizin 24-Fettah isimli su kuyusu açıldı. Tüm hayır severlerimizden Allah razı olsun! Hayır Severlerimiz Su Kuyusuna ait tüm video ve fotoğrafları tıklayıp görüntüleyin: https://www.icloud.com/sharedalbum/#B0dGtnIORHR3T5m Siz de Esmaül Hüsna Su Kuyuları Projemize Bağışta Bulunun, Su Gibi Aziz Bir Kul Olun!