HABERLER

Su kuyunuzun sıra numarasını bilmiyorsanız öğrenmek için tıklayın!

  • 44-Kerim Esmaül Hüsna Su Kuyumuz Açıldı!

    44-Kerim Esmaül Hüsna Su Kuyumuz Açıldı!

    Esmaül Hüsna Su Kuyuları Projemizin 44-Latif isimli su kuyunuz Çad ülkesinde bir köy olan Guéli’de, N’Djamena’nın güneybatısında, Logone Occidental Bölgesi’nde açıldı. Bu köy N’Djamena’dan arabayla yaklaşık 2 saat uzaklıktadır. Köyün nüfusu yaklaşık 5.000 kişidir. 5000 kişi su kuyunuzdan istifade edecek. Tüm hayır severlerimize köy halkı çok duacı. Her su içişlerinde Allah sizleri günahlarınızdan arındıracak inşallah.…


  • 34-Latif Esmaül Hüsna Su Kuyumuz Açıldı!

    34-Latif Esmaül Hüsna Su Kuyumuz Açıldı!

    Esmaül Hüsna Su Kuyuları Projemizin 34-Latif isimli su kuyusu Afrika Kamerun’da açıldı. Tüm hayır severlerimizden Allah razı olsun! Hayır Severlerimiz Su Kuyusuna ait tüm video ve fotoğrafları tıklayıp görüntüleyin: https://www.icloud.com/sharedalbum/#B0d5ejO17uM1fkl Siz de Esmaül Hüsna Su Kuyuları Projemize Bağışta Bulunun, Su Gibi Aziz Bir Kul Olun!


  • 43-Celil Esmaül Hüsna Su Kuyumuz Açıldı!

    43-Celil Esmaül Hüsna Su Kuyumuz Açıldı!

    Esmaül Hüsna Su Kuyuları Projemizin 45-Rakib isimli su kuyusu Afrika Kamerun’da açıldı. Tüm hayır severlerimizden Allah razı olsun! Hayır Severlerimiz Su Kuyusuna ait tüm video ve fotoğrafları tıklayıp görüntüleyin: https://www.icloud.com/sharedalbum/#B0dGJDfWGH7qOoe Siz de Esmaül Hüsna Su Kuyuları Projemize Bağışta Bulunun, Su Gibi Aziz Bir Kul Olun!